All Risk inboedelverzekering

De all risk inboedelverzekering is meestal de inboedelverzekering met de meest uitgebreide dekking die een verzekeraar aanbiedt. Inboedelverzekeringen kennen doorgaans meerdere dekkingen. De meeste verzekeraars bieden twee of drie verschillende dekkingen aan voor hun inboedelverzekering. De all risk dekking is over het algemeen de meest uitgebreide dekking die een inboedelverzekering kent.

All risk inboedelverzekering

De all risk inboedelverzekering dekt tegen alle van buiten komende onheilen, of tegen plotselinge onvoorzienbare gebeurtenissen (zoals het per ongeluk omstoten van uw laptop van uw bureau of uw kind gooit een glas melk over uw computer). Verzekeraars kunnen in plaats van all risk ook een andere benaming gebruiken. Een pakket dat wordt aangeboden op inboedelverzekeringen.nl / directverzeked.nl kent bijvoorbeel de dekkingen brons, zilver en goud. Waarbij goud de all risk inboedelverzekering is.

Altijd dekking bij all risk inboedelverzekering?

Bij de all risk inboedelverzekering zijn niet alle zaken gedekt, schade als gevolg van opzet wordt bijvoorbeeld niet vergoed. Het handelen van een kind wordt doorgaans niet als opzet bestempeld en dus doorgaans wel vergoed in de all risk inboedelverzekering. Voorts worden onderstaande gevolgschaden meestal niet vergoed in de all risk inboedelverzekering:

  • Schade door aardbevingen
  • Schade door overstromingen
  • Schade door molest (oorlogsgeweld)
  • Schade door atoomkernreacties

Indien u een all risk inboedelverzekering afsluit of u staat op het punt om een all risk inboedelverzekering af te sluiten bekijkt u dan goed de polisvoorwaarden van de all risk inboedelverzekering, daarin staan namelijk alle uitsluitingen. Let u ook op eventuele eigen risico’s die kunnen gelden voor bepaalde all risk schaden.

De all risk inboedelverzekering is een populaire inboedelverzekering. Het premieverschil tussen een all risk verzekering en een minder uitgebreide verzekering is meestal niet zo groot. Maar indien u all risk verzekerd bent heeft u wel de meest uitgebreide dekkingsvorm waarin aanzienlijk meer verzekerd wordt.

Via DirectVerzekerd kun je snel en goedkoop je inboedel verzekeren. Kom je er niet uit? Neem gerust even contact op met één van onze medewerkers, zij helpen je graag verder!

Nu verzekeringen vergelijken