Opstalverzekering – online opstalverzekering afsluiten

  • Binnen één minuut premies in een overzicht
  • Opstalverzekering direct online verzekerd
  • Besparen op opstalverzekering

Bereken uw premie in 2 minuten:

Opstalverzekering

Een online opstalverzekering die bij u past

Je hebt een opstalverzekering nodig. Misschien ga je verhuizen of samenwonen met je partner, uiteraard kan er ook een andere reden zijn waarom je online een opstalverzekering wilt afsluiten. Bij inboedelverzekeringen.nl (onderdeel van DirectVerzekerd.nl) ben je aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit een Extra Uitgebreid of All Risk dekking. Kies de opstalverzekering die bij jou past en sluit hem online af. Je bent direct verzekerd.

Goede opstalverzekering afsluiten, met een scherpe premie

Als je online een opstalverzekering afsluit via onze website dan is jouw huis goed verzekerd. Onder meer schade door brand, storm, inbraak en diefstal zijn altijd gedekt. Je kan zelf kiezen welke opstalverzekering je afsluit, de overige dekkingen en voorwaarden verschillen uiteraard per verzekeraar / verzekering. Als je ook je inboedelverzekering gelijk mee wil verzekeren dan kan dit door beide verzekeringen in een woonpakket af te sluiten. Kijk hiervoor op onze pagina voor woonverzekeringen.

online opstalverzekering

Waarom een opstalverzekering?

Je woonhuis is een belangrijk en kostbaar bezit. Het is altijd mogelijk dat je schade krijgt door inbraak, storm en brand. Om de financiële gevolgen die vaak zeer groot zijn niet zelf te hoeven dragen kan je een opstalverzekering afsluiten tegen dergelijke gebeurtenissen. Het is vrijwel altijd verplicht een opstalverzekering af te sluiten als je een hypotheek heeft afgesloten.

Bij inboedelverzekeringen willen wij je graag het gemak bieden van online verzekeren. Je kunt snel en eenvoudig online een opstalverzekering afsluiten.

Direct online opstalverzekering afsluiten

Als je je opstal goed en voordelig wilt verzekeren sluit dan eenvoudige en snel online een opstalverzekering af via inboedelverzekeringen.nl.

Vergelijk premies opstalverzekering »

Wil je je woonhuisverzekeringen in één keer regelen dan adviseren wij je een woonpakket af te sluiten met daarin een opstalverzekering én inboedelverzekering. Dit pakket kan je ook online afsluiten via onze website:

Vergelijk premies woonverzekering »