Woonverzekering

Voordelen Woonverzekering DirectVerzekerd

» Internetkorting

» Goedkoop door alles-in-één-pakket

» Online en telefonisch bereikbaar

 

Woonverzekeringen vergelijken »

Bij DirectVerzekerd kan je online jouw woonverzekering of woonverzekeringen snel afsluiten. Woonverzekeringen zijn noodzakelijk wanneer je een eigen huis hebt. Als je schade hebt door bijvoorbeeld brand, inbraak of lekkage dan wil je graag dat dit geen financiële gevolgen heeft.

Online woonverzekeringen: de opstalverzekering
Het is volgend de Nederlandse wet niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Wanneer je een hypotheek afsluit om een huis te kopen kan het wel zijn dat de hypotheekverstrekker eist dat je een opstalverzekering afsluit. Als het voor jou niet verplicht is om een opstalverzekering af te sluiten dan is het toch verstandig om het wel te doen. Wanneer jouw woning bijvoorbeeld afbrandt of op een andere manier flink beschadigd raakt dan zijn de kosten niet te overzien. Een opstalverzekering biedt dekking voor dit risico.

Online woonverzekeringen: de inboedelverzekering
De opstalverzekering is voor alles wat aard- en nagelvast zit. Alles wat niet verhuisbaar is. Andere spullen in je huis verzeker je met de inboedelverzekering. Je kunt via onze website de opstalverzekering en inboedelverzekering beiden online in een pakket afsluiten, of je kan één van de verzekeringen los afsluiten.

Overige online woonverzekeringen
Vaak valt de aansprakelijkheidsverzekering ook onder de woonverzekeringen. De aansprakelijkheids verzekering geeft dekking voor de aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen. Schade aan zaken van de verzekeringnemer zelf is niet gedekt.
De aansprakelijkheidsverzekering kan je ook online afsluiten bij DirectVerzekerd. Daarnaast kan je jouw autoverzekering en reisverzekering ook opnemen in je verzekeringspakket, op deze manier kan je een mooie korting krijgen!

Online een woonverzekering afsluiten

Via DirectVerzekerd.nl kan je snel en goedkoop online een woonverzekering afsluiten. Je bent direct verzekerd vanaf de door jou gekozen ingangsdatum. Je kunt premies vergelijken van meerdere verzekeraars en zelf de verzekering kiezen die het beste bij jou past. Dit kan je op basis van de premies doen of door de polisvoorwaarden te bekijken.

Weblog

 • Documenten bij het aanvragen van een hypotheek

  22 november 2017 | Categorie: Algemeen

  Snel handelen is vaak belangrijk bij het kopen van een huis. Echter is het aanleveren van de juiste documenten met correcte informatie nog belangrijker. Vaak hangen er ook nog bepaalde voorwaarden vast aan een document, zo mag een werkgeversverklaring niet ouder zijn dan één maand. Om hier niet onverwachts tijd mee te verliezen hebben wij […]

 • Eisen omtrent het uitkeren van een inboedelverzekering

  18 mei 2017 | Categorie: Algemeen

  U heeft een inboedelverzekering afgesloten maar nadat er brand is uitgebroken weigert uw verzekeraar om de schade te vergoeden. Het blijkt dat u niet goed verzekerd bent. Het is iets wat zelden voorkomt bij een inboedelverzekering maar het kan in een enkel geval toch gebeuren. Er zijn namelijk bepaalde regels opgenomen in de polisvoorwaarden die […]

 • Een sleutelbos is verleden tijd met de Ola Smart Lock

  16 juni 2015 | Categorie: Algemeen

  We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt wanneer je thuiskomt. Wanhopig sta je te graaien in je broekzakken, tas of auto. Waar is de huissleutel nou?! Met als gevolg dat je als een soort amateurinbreker je eigen huis probeert binnen te dringen. Dit kan binnenkort verleden tijd zijn, maak kennis met de Ola Smart […]

 • Pakketkorting verzekeringen, hoe werkt dat?

  20 augustus 2014 | Categorie: Algemeen

  Als je meerdere verzekeringen bij één verzekeraar afsluit dan krijg je vaak pakketkorting. Via DirectVerzekerd kan je deze verzekeringspakketten vergelijken en afsluiten. Je geeft via de pagina woonverzekeringen vergelijken op welke verzekeringen je online in je pakket wilt vergelijken. Je kunt de over de volgende verzekeringen pakketkortingen krijgen: autoverzekering aansprakelijkheidsverzekering inboedelverzekering opstalverzekering doorlopende reisverzekering. Oplopende […]

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

wordt beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

wordt beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen.