Woonverzekering vergelijken – Vergelijk woonverzekeringen online

Op zoek naar een woonverzekering? Dan is het verstandig om eerst te vergelijken. Je woonverzekering vergelijken die je goedkoop en snel via DirectVerzekerd.nl.

woonverzekeringen vergelijken

Online woonverzekeringen vergelijken

Via DirectVerzekerd kunt u online woonverzekeringen vergelijken. Woonverzekeringen zijn wettelijk niet verplicht. Maar het kan wel zijn dat jouw hypotheekverstrekker een opstalverzekering verplicht stelt. Maar ook als je niet verplicht een opstalverzekering hoeft is het toch verstandig om een opstalverzekering én andere woonverzekeringen (online) te vergelijken en af te sluiten. Onder woonverzekeringen vallen de volgende verzekeringen:

Woonverzekeringen vergelijken – opstalverzekering
De opstalverzekering sluit u af voor uw woonhuis. Alles wat aard- en nagelvast zit is verzekerd. Alles wat niet verhuisbaar is. Andere zaken in of eventueel ook om uw huis vallen onder de inboedelverzekering. De opstalverzekering kunt u alles losse verzekering online vergelijken of in een pakket voor uw woonverzekeringen.

Vergelijk woonverzekeringen – inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering kunt u dus de spullen in en rondom uw huis verzekeren die niet aard- en nagelvast zijn. De inboedelverzekering kunt u samen met de opstalverzekering in een pakket afsluiten.

Overige woonverzekeringen online vergelijken
Naast de opstalverzekering en de inboedelverzekering kunt u ook de volgende verzekeringen opnemen in uw woonverzekeringenpakket:

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Met de aansprakelijkheidsverzekering krijgt u dekking voor de aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen. Schade aan zaken van de verzekerde zelf is niet gedekt.

 • Autoverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
  Een doorlopende reisverzekering is doorgaans goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Als u meerdere keren per jaar of langer dan drie weken op vakantie gaat bent in de meeste gevallen goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering.

Weblog

 • Voorkom onderverzekering bij uw woonverzekering

  4 mei 2018 | Categorie: Woonverzekeringen

  Onderverzekering bij een inboedel- of opstalverzekering komt helaas nog steeds veelvuldig voor. U verzekerd uw woning of inboedel voor een bepaald bedrag. Mocht het zo zijn dat dit bedrag lager is dan de werkelijke waarde dan spreekt men van onderverzekering. In geval van schade kan dit heel vervelend voor u uitpakken aangezien u niet het […]

 • Is schade aan je zonnescherm of zonwering verzekerd op de inboedelverzekering?

  23 april 2018 | Categorie: Inboedelverzekering

  De dagen worden langer en hoewel het weer nog niet altijd even best is, zien we toch weer vaker de zon. Voor veel mensen betekent dit ook dat hun zonwering of zonnescherm vaker gebruikt wordt. Het huis blijft zo lekker koel. Goede zonwering is niet goedkoop, wanneer je er schade aan krijg dan wil je […]

 • Diefstal zonder inbraakschade of braaksporen, wat dekt uw inboedelverzekering?

  12 april 2018 | Categorie: Inboedelverzekering

  In de meeste gevallen word diefstal in uw woning gedekt door de inboedelverzekering. Maar wat als er geen inbraakschade/braaksporen zijn omdat er een deur of raam niet op slot was? Vooral buiten de stad laat men nog wel eens de achterdeur of een raam openstaan. Krijgt u in dit geval uw schade nog wel vergoed? […]

 • Schade door bevroren waterleidingen: inboedelverzekering of opstalverzekering?

  2 maart 2018 | Categorie: Inboedelverzekering

  Wanneer je schade aan je woning hebt doordat je waterleidingen bevroren zijn dan kun je gelukkig aanspraak maken op je verzekeringen. De verzekeringen die bij deze schades van belang zijn dat zijn de twee woonverzekeringen: de inboedelverzekering en de opstalverzekering. Wat kun je precies claimen en op welke verzekering? Wij leggen het je graag uit. […]

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Direct Verzekerd.nl wordt beoordeeld met een 7.8 van 10 op basis van 248 beoordelingen.

Wij maken voor de beoordeling van onze dienstverlening gebruik van het beoordelingssysteem van KiyOh. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de beoordelingen 100% onafhankelijk zijn. Per 1 januari 2014 krijgen al onze relaties een beoordelingsformulier toegestuurd.

Direct Verzekerd.nl wordt beoordeeld met een 7.8 van 10 op basis van 248 beoordelingen.