door-2696679_1920

Een woning vinden in de perfecte buurt dankzij een nieuw online platform

20 september 2017 | Categorie: Woonverzekeringen

De prijzen in de huizenmarkt stijgen steeds hoger en het aantal beschikbare huizen die te koop staan worden steeds minder. Het vinden van een huis in een voor u perfecte buurt is hierdoor knap lastig. Sinds kort is er echter de website Hoodhunt en zij komen met een creatieve oplossing. Ze draaien namelijk de woningmarkt om. Op het online platform staat uw wens als huizenkoper en verkoper centraal en is het mogelijk om direct contact te maken met huiseigenaren. Het vinden van een huis in uw perfecte buurt is zo ineens een stuk simpeler geworden!

Altijd centraal staan in de woningmarkt

Bent u al lange tijd op zoek naar een woning en kunt u maar niks vinden in een geschikte buurt? Dan bied Hoodhunt voor u misschien de oplossing. Via dit online platform kunt u namelijk uw woonwens duidelijk formuleren en kenbaar maken aan anderen. Zonder tussenkomst van andere partijen kunt u op het platform contact zoeken met andere huiseigenaren die hun huis willen verkopen. De site richt zich op direct contact tussen woningzoekenden en woningeigenaren. In een later stadium kunt u in goed overleg altijd een makelaar inschakelen die u zal begeleiden bij de aankoop of verkoop. Dankzij deze website kunt u meer de touwtjes in eigen handen houden en blijft u zelf centraal in de wondere wereld van de woningmarkt.

Achterliggend doel van het platform is om een waardevolle bijdrage te leveren aan de stagnerende huizenmarkt en deze vlot te trekken en meer transparant te maken. Door het direct contact op het platform stijgen ook de prijzen niet verder.

Hoe werkt het platform?

Indien u op zoek bent naar een huis kunt u op het platform makkelijk aangeven in welke buurt u graag zou willen wonen. Ook kunt u het aantal kamers, de prijsklasse en grootte van uw gewenste huis aangeven. Woningeigenaren die hun huis te koop aanbieden krijgen bericht indien de zoekeisen overeenkomen. U kunt vervolgens direct contact opnemen met elkaar zonder enige tussenkomst van een makelaar of tussenpersoon. Vraag en aanbod worden op deze manier perfect op elkaar aangesloten. Wij wensen u veel succes met het vinden van uw ideale woning in de buurt van uw dromen!

Bent u nog op zoek naar een goede inboedel- of opstalverzekering of wilt u graag een verzekering afsluiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op 0186 60 72 45 of via de mail. Via onze website kunt u tevens geheel vrijblijvend een online vergelijk doen van verschillende inboedelverzekeringen.